- att älska är färg.

=D

sitter här nu hemma hos älsklingen :) dags att sova känner jag ! huh , är trött som fan !
dessutom så ska jag sova hos honom inatt :) längesen jag sov här sist :) han har typ sovit hos mig istället för tvärtom , aja skitsamma , sova med honom är bäst ! oavsett vart någonstans det är :) ♥

efter skolan så drog jag hem och käkade , fixade och packade träningssaker , det är fredag och träning med lisa klockan fyra :) det gick bra att träna och mer vikt än dom andra gångerna :) fortare gick det också ! bra där lisa och evelina !
när vi gick hemåt så visade det sig att älsklingen och björn nästan nyss gått från duveholmshallen också , vafan tänkte jag ! det visade sig också att när jag och lisa va i början av backavallen så va älskling och björn vid slutet ;) vi hann i alla fall ikapp dom och tog sällskap ! sen släppte vi av lisa , sen björn och då va det ju bara jag och älsklingen kvar :) vi gick hem till mig och myste massamest :D
efter det vart jag så jävla hungrig :O vi drog till ica och jag köpte lasagne :D ååååååh det är ju bara sådär jävla gott ! godast är ju hemmagjord men iaf , sen vart det chips och semlor :D älskaaa semlor :D
älskling köpte något liknande och cola :)
vi drog hem till mig och moffade mat , semlor och chips och läsk samtidigt som vi kollade på tv :D
riktigt jävla mys va det :D
skrev lite med mamma och sen så slutade det med att vi drog hem till älsklingen för att sova :)
busan fick stanna hemma så mamma inte behöver vara ensam och lukas, min lilla plutt , vart jätteglad när jag kom :) och UTAN busan ;) hah , stackarn !

nej nu ska nog älskling sätta på någon film , vilket betyder att jag kommer somna , vilket är ganska bra eftersom jag är fetingtrött , men men !
nattinatti sov så sött !
puss :*


jag älskar dig rasmus ! ♥


justfan ! jag skulle ju skriva att som alla vet ÄLSKAR jag färg !
och många irriterar sig på att jag ibland är självlysande , så ville bara säga att någon dag ska jag ha alla klädesplagg som har starka färger , Samtidigt ! så det så ! HAH ! :D:D:D:D:D



-evelinalindh'

- idiot på morgonen.

=D

sitter nu i stora datasalen och ska ha multimedia !
har nyss stått och pussats med älskling och thihihiih jag är sååå kär :D
efter den hära lektionen så har vi matte och sen så slutar vi , skönt , men orkar verkligen inte ha matte sista lektionen på en fredag.. Jaja , efter skolan så blir det nog baka med älskling (A) är så fetingsugen på chokladbollar :D 
vi börjar snart så måste nog börja runda av lite smått !
imorgon så är det lördag :D sköööönt med helg! 

busan betedde sig som en idiot imorse när vi va ute , hon skällde åt ingenting och hoppade runt som en idiot ! 
usch ! hatar när hon är så !

menmen , skriver mera ikväll ! 

PUSS :*


jag älskar rasmus ♥



-evelinalindh'

- somnar bara jag hör det.

=D

morgon började med sovmorgon !
vaknade runt nio och fyfasen så skönt det va , plattade håret , sminkade mig , klädde på mig , gick ut med busan och drog till skolan ! lagom när jag nästan va framme där jag skulle möta ellen så fick jag ett sms från henne där det stog att hon och lisa gick till fotolektionen , fan tänkte jag för jag såg dom ju ! men orkade inte springa efter .
Man tycker ju att dom borde sett mig när dom vände sig om då jag hade mina neonrosa leggings på mig idag ;) jag menar alla andra i hela katrineholm såg mig ju ;) eller ja alla som åkte förbi i bil , gick eller cyklade glodde så jag skrattade nästa ihjäl mig ! :) hahahaha
som sagt, körde på neonrosa leggings , en lång grå/rosa luvtröja , vita strumpor och gråa benvärmare :) vet att jag hade allt möjligt på mig och i alla möjliga färger men alltså jag ÄLSKAR färg ! folk tycker jag matchar som en tok ibland , men jag skulle kunna gå med mina neonrosa leggings , illgula shorts , knallblåa linnet , illröda luvtröjan , neongula benvärmare , jag skulle med andra ord kunna klä på mig allt i regnbågens färger ! det ska jag fan göra någon dag :D

började som sagt lektionerna med en fotolektion ! skönt som fan då vi bara retuscherade bilder och skannade in lite pappersbilder som vi framkallat själva när vi höll på med analoga fotografier ..
sen efter det hade vi lunch , sen idrott och då körde vi handboll , jag är ju grym :D hahaha
sen efter det ..... thadaaaa ! historia ! usch , inte mig grej det dära ;) hahah sen så slutade vi och då satt världens finaste pojke där , huh vad jag gillar honom alltså ! :D
vi gick hem tillsammans och myspys som fan är det :)
jag kom hem och fixade lite sen så följde jag mamma och marcus med busan sen så drog jag hem till älsklingen för att äta lite :D vi åt lite mat och sen vart det lite mys , vi skulle också egentligen ha bakat chokladbollar men jag va tvungen att gå och möta mamma och alla brorsor och busan !
när vi kom hem så vart det lite rörigt , men sen så beslutade sig mamma för att köpa pizza .. jag hade nästan nyss ätit men va faktiskt hungrig ändå :O ovanligt .. men älsklings mat va såå mycket godare :)
efter det så vart det bara häng i soffan :) och nu ska jag snart sova , eller ska smsa med älsklingen , om han inte ringer så jag somnar som alltid :) det är så jävla bra när jag har svårt att somna , det räcker med att höra hans röst så somnar jag typ direkt :P stackars älskling :)
imorgon blire träning med lisa :) fast har fortfarande träningsvärk i mitt högra KNÄ :O hur nu man lyckas med det , men aja ;) hahahaha .
skönt med helg efter imorgon , älskar helg :D
helg = massa tid med älskling , och utflykt med pappa och brorsorna och hundarna :) puss på det !


nattinatti ! puss :*


jag älskar dig snygging ! ♥



-evelinalindh'

- en limerosa kanske.

=D

som sagt , efter skolan så vart det träning för mig och lisa ! vi hade tur och behövde inte göra svenskan i skolan :) så träningen vart ungefär en timme tidigare ! började med att springa och sen cykla , sen så körde vi på utav bara det , och stretchade som fan i slutet ;) det glömde vi att göra förra gången ;)

Efter träningen så drog jag hem , sen så gick jag till mamma och lämnade hennes kort. Hälsade på Saam som också va där :) sen så kom älskling ner och mötte mig :D LYCKA ! :D ♥ Han är nyklippt och jättefin i håret , eller hela han är fin men ni fattar ;)
efter det så drog vi till ica och handlade ravioli och nudlar , käkade och sen så drog jag, älskling och marcus ut med busan och lukas ! det gick skitbra och det tog ungefär en timme som det alltid gör :)
lukas och älsklingen följde med oss hem , eller ja vi fick ha busan kopplad för hon flög på lukas hela tiden och den lilla stackaren låg inne i min säng och vågade inte röra sig , DUMMA busan !
myspys en stund med älskling , men sen skulle dom hem !
sitter alltså här ensam nu ! usch vad jobbigt och vad jag saknar honom !
och nu tänker alla men vafan , han gick ju nyss ? men OCH ? ser det ut som jag bryr mig om vad alla andra tycker ? hur jobbiga dom tycker jag är eller något sånt ? NEJ ! hahaha , jag älskar min pojkvän så himla väldans otroligt fantastiskt mycket så det så ! HM !

justja , påväg hem när vi hade varit ute med hundarna så pratade vi lite bilar och jag sa att sånna skarpa färger är snygga på bilar , och då säger marcus :
- Men vill du inte ha en limerosa ? :)
jag tänkte och kom sen på att det finns inget som heter limerosa , det heter neonrosa lilla vän ! hah , han är så söt förutom att han har tjatat om mamma hela kvällen som umgås lite med sina vänner nu ikväll ... ungar ;)

aja ska sova nu !
nattinatti , puss :*


JAG ÄLSKAR RASMUS ♥


ser ut som ett spöke på bilden men wtf ;) älskar den ändå ! :D ♥




-evelinalindh'

- får lust att bara slita av henne den.

=D

sitter här i datasalen på övervåningen och ska snart ha datakunskap.
Kom till skolan runt kvart över elva , jävla mage alltså !
efter datakunskapen har vi svenska och sen slutar vi , alltså slutar vi 15.45 , men jag och lisa ska kolla om vi kan jobba hemma , för orkar inte sitta så länge om man ska träna efter sen , dessutom så är det ju en lektion som hon har lagt till för att förut skulle man jobba hemma då .. aja

Bara sett älskling en gång i skolan , lite tråkigt men han slutar tydligen nu .. men ska ju ändå träffa honon efter träningen , vi ska ju ut med våra hundar :)
justja , ja va rätt duktig imorse , åt rikligt med frukost nästan , gick långt med busan , trotts min sjukt onda mage .
hoppas det blir bättre snart !

Ellen har en jättefin skjortklänning som är röd, blå? och vitrutig , den är jättefin och jag får lust att bara slita av henne den och sno den , okai den skulle inte passa men fin är det ! Själv körde jag på min svarta typ också skjortklänning som jag hade på nyår , sen gråa strumpbyxor , och luggen är rätt bra idag ! förutom när jag kom till skolan , enligt lisa såg det ut som om jag hade ett horn i luggen ;)

just nu så är jag sugen på godis ! måste nog köpa en frukt sen , jag vill inte äta en massa godis , inte för att jag går upp ens ett enda gram oavsett vad jag äter men det är ju onyttigt ändå! Och , det kommer sluta med att jag köper godis eller något ändå :P Hahahahha

aja . skriver senare !
puss :*

jag älskar rasmus ♥



-evelinalindh'

- i mina ögon eller öron.

=D

SAKNAD ,
ett stort och starkt ord i mina ögon , eller säger man öron ?
aja shit the same !
det är mycket jag saknar nu , okai först och främst älsklingen ! fast o andra sidan så saknar jag honom jämt , nästan till och med när jag är med honom ! hm jag är lustig.
Jag saknar också att storhandla , det låter helt knäppt med gör faktiskt det , menmen som ni vet så är jag ju lite som jag är så bli inte förvånade om jag skiver mer sånna lustiga saker ;)
Jag saknar min morfar .. inte så konstigt kanske och även vivi och släkten som bor långt som satan uppåt i landet .
Jag saknar ozzy , min schnutt ! jaa faktiskt så saknar jag hans hemskt hårda svans som slår ner allt och som skulle kunna ta död på vem som helst !
Jag saknar, att få umgås med min morbror som jag gjorde när jag va liten , att få vara med och få göra saker med honom , som förr , dock så är det näst intill omöjligt men saknad är ju saknad eller hur ?
Jag saknar att fiska med pappa , att äta sånna dära stora godisar som är lite mjuka och ialla möljiga färger , men det mörkrosa är lätt godast , saknar sånt faktiskt ..
 Jag saknar att rida , det va skitlängesen som jag red på riktigt , har inte träffat en häst knappt heller , förutom tingting och thossen då ..
Jag saknar alla hundar och djur i borås.
Jag saknar att umgås med bästis , fastän han alltid tror att jag är sur , men wtf ibland så är han lite småjobbig ;)
Jag saknar att färga håret i alla regnbågensfärger , att se ut som ett troll och sånt som jag jämt gjorde förut.
Jag saknar Landet , vårat land ute förbi norrköping , jag saknar benka ..
Jag saknar också att kolla på Grey's , det va typ nästan livet eller något ..
Jag saknar Chili ! min lilla prinsessa !
Jag saknar att ha singstar-kväll och disney-kväll med my lööv .
Jag saknar den tiden då min släkt , speciellt dom på nära håll kom ihåg när jag fyller och i alla fall kan säga grattis , och inte bara påminna om att det är deras barns och deras födelsedagar. Lite orättvist tycker jag.
Jag saknar , Tryggheten .
nu får ingen tro här att jag inte är trygg , för jag är tryggare än tryggast ! bara så ni vet , men jag tror inte många förstår vad jag mande med tryggheten, men den bara plötsligt försvann ..

aja , va på ica förut , nåå vad sa jag ? jo att jag skulle till ica :P haha ,
jaja , men nu måste jag väl snart lägga mig ! skola för min del imorgon ,
och efter skolan , Träning med lisa ! ingen simning för min del med tanke på magen ..
aja !  jag måste sluta skriva aja hela tiden också :P HAHAHAH
puss ! :*



rasmushjärtaevelina


-evelinalindh'

- på tal om hö.

=D

Nu är jag hemma , klockan är 18.49 och vi började att gå klockan 17.18 , det vart med andra ord en liten promenad , nästan hela vägen så hade älskling busan i bara strypet alltså ingen grimma ! och det gick jättebra ändå , lite ryck får hon alltid men älskling är så duktig :D
Lukas lunkade på som vanligt , men med lite mera flyt idag faktiskt :)
mina sötnosar alltså ! dom är så jävla gulliga , busan måste bara lära sig att det finns flera hundar än henne , jag menar hon kan ju inte alltid vara sur på lukas om dom ska nästan bo tillsammans ! aja , vi får hoppas hon fattar snart ;)


HÖHÖ !
bilden är inte från idag ,


skola för min del imorgon då ! känns inte riktigt bra men wtf ! måste ju till skolan , kan inte sitta hemma hela tiden , det är inge kul ! Justja och i helgen så blire förhoppningsvis gropen med Busan , Lukas , Jag , kanske älskling ? , bröderna och morfar ( alltså busans morfar, och med andra ord min pappa) åååh vill så gärna ha bullar och varm choklad :) dessutom måste vi ju testa pappas nya kamera utomhus också , och såklart får jag den stora äran :D *stolt*

jaja , nu måste jag komma på något att göra , blir väl musik och datorn antar jag !
Nej , blir nog ica kanske ? nej , jag vet hur det blir ! Det blir datorn , musik , väldigt mycket musik som får mig att tänka på älskling , och sen kommer jag kolla bilder och då kommer jag sakna honom ännu mera ! fyfan ! det är så helt jävla sjukt , träffade honom alldeles nyss , precis innan jag satte mig här ! men ändå saknar jag honom redan så att det gör ont i magen ! okai , jag är hemma från skolan för att jag har så jävla ont i magen men jag menade inte så , utan det gör ont på ett annat ställe i magen när jag saknar honom, om ni fattar ;) hahah segt det vart nu !
och justja , jag älskar rasmus ♥ och han är bäst ! för jag menar ni har säkert inte fattat att jag tycker om min pojkvän väldans mycket eller hur ? ni har lyckats undgå det ? ;) hahah , den som inte fattat det än är lika seg som jag kan vara vissa dagar ! men i alla fall så måste jag bara få säga en gång till att jag älskar min pojkvän rasmus ♥ PUSS PÅ HAN :*



här gott folk ! man ser inte mycket men det är första bilden som togs på mig och älskling :D ♥♥


ajaj,
kanske skriver senare om jag hinner eller har gjort  någe mera kul , annars kan ni få en kärleksförklaring till , då det har gått ytterligare lite tid sen jag såg honom sist , och då kan jag skriva hur mycket mera jag saknar honom ? haha , jag har ett liv ? jaaa som fan , världens bästa ! så ni kan va fuckers om ni tycker jag tjatar om rasmus ♥ eller jag tycker också det ibland , vilket betyder att jag också är en fucker ? men wtf , ingen ska klaga iaf , jag skriver hur mycket jag vill om honom och jag har inte tvingat någon att läsa min blogg ! mer än rasmus kanske (A) tihihihi , ♥



puess :*




-evelinalindh'

- man kan till och med ha vantar.

=D

godmorgon , eller vad säger man egentligen ? har varit vaken ett bra tag men han ändå inte riktigt vaknat till liv än . Nyss druckit två drickyoughurt , frukosten kanske ? sen blire mackor :)
har sådär ont i magen idag igen ! GAAAAH ! men det blir skola imorgon ändå , kan inte vara hemma hela tiden ju ! blir tokig ! Eller det är rätt skönt att bara ligga men det blir så himla långtråkigt , musik är iof bra , men aja !
Snart dags att hoppa in i duschen och sen så måste jag väl ta mig till ica .. mamma kommer hem snart också , då hittar vi nog på något får jag hoppas ! måste nog ner på stan idag igen , fast idag för att leta strumpbyxor .. hm ..

när älskling slutar så blir det ut med hundarna :)
kan fortfarande inte fatta att busan lyssnar på bra på honom när vi är ute :O men inte på mig ! HM !
men jag får ju ta lukas så det funkar det också :) då kan man till och med ha vantar på sig :D 

                                                                            


våra söta vovvar :D en eller kanske t.o.m två bilder är tagna av älskling ;)





nej skriver mera sen !
puss :*


rasmus ♥♥



-evelinalindh'

- jag skriver det 24/7.

=D

huh , att lasagne är så himlans gott ! ååh blir bara mera hungrig ju mera jag tänker på det , och ändå så åt jag det alldeles nyss. Som sagt , innan maten så va jag och älskling ute med hundarna .. Våra hundar :D
Det är så skönt att gå med dom och honom , han tar busanlusan och jag tar lukas , busan är skitduktig med rasmus men inte med mig .. hm , men lukas är exemplarisk vad gällande allt utom att lägga sig ner när han vill lukta på något jättelänge och man drar i han ;) sötnos det dära :D
Efter en väldans lång och underbart skön promenad så gick vi hem och lämnade busan och sen så gick vi hem till rasmus för att smaka på chokladbollarna som han bakat helt själv idag :)
usch jag va helt förstörd när han inte har svarat på mina sms på hela dagen , men hans kompis va slut men nu ni , nu kan det skrivas till det inte går mera ;) rätt logiskt men vafan :D
När vi gick där med dogsen längst vägen , kunde jag inte låta bli att snegla på älsklingen , och herrejösses vad fin han är :O det är ju helt sanslöst ! jag kan fortfarande inte fatta att det är vi ! han är så underbart fin och jag log för mig själv när han gick där brevid ! jag älskar rasmus ♥ jag vet att jag skriver det 24/7 , men jag gör det verkligen och skulle inte kunna ens förklara lite hur underbart otrolig han är ! men någongång nu snart så kommer ett helt blogginlägg som är en hel kärleksförklaring ! och ni som inte orkar läsa om min älskade rasmus hela tiden , ni kan ju läsa någon annans blogg istället då ! thihihih :)

längtar tills i sommar då älskling och jag ska rensa och städa och fixa i huset :D
ta med hundarna ut på landet , och bara rensa , städa och fixa i ordning så det ser bra ut och så att vi klarar av sommaren där ute :) då blir det grillat och sola hela tiden fan :D längtar som fan !
mycket som längtas till detta år !
sommar i huset med älskling och djuren , älsklingens födelsedag (han fyller 18 :D ♥) och han får ta sitt körkort, ullaredsresa , jul med älsklingen , ut till sommarstugan med älsklingen , megaträning med lisa , *hemlisen som ni får veta senare* :D och en hel del annat :D men nu hamnade allt inte riktigt eller snarare verkligen inte i ordning men så ser lite utav mitt år ut . :D:D ♥

blir nog ingen skola för min del imorgon heller ! har så jävla ont i min mage ! men på onsdag så blire skola :D






Jag älskar dig rasmus ♥
föralltid och förevigt ! ♥♥






-evelinalindh'

- den limegröna insidan.

=/

huh , vaknade rätt sent idag , jag har så fruktansvärt ont i magen alltså ! kan knappt gå !
käkade lite frukost och vilade sen så hamnade jag framför datorn en liten stund . Efter ett bra tag kom mamma hem och vi käkade lite glass och chokladsås :) sen så kollade vi klockan och mamma får panik !
- vi har ju tid hos optikern klockan 15.20 !
jag kollar klockan och den är 15.00 !
det är iof inte långt ner på stan från oss men stressigt vart det och inte blev magen bättre då heller .
mamma och jag hade tid samtidigt och han som kollade min syn va skittrevlig :)
vi kom fram till att jag är översynt ! glasögon va alltså något att ha , hm ! dock behöver jag endast använda dom när jag sitter vid datorn eller läser en bok eller så , huh !
mamma hade fel sen innan så hon skulle bara fixa nya glasögon , och hon gjorde förståss en undersökning också !
För min del så vart det ett par svarta plasbågar men "limegrön" insida och sen ett par i typ "metall" ? som va svarta , såg lite tantiga ut men det blir nog bra . Mamma körde på svarta klassiska , tror jag ? hah :P

nej nu ska jag och älskling ut med hundarna !
pusspåer :*





jag älskar rasmus ♥



-evelinalindh'

- för längre än föralltid.

=D

vingåker igår då som sagt , mötte hampus först sen kusin !
kliver innanför hennes dörr och ser två hundar, först en söt liten dam med rosa strasshalsband som va vit med lite fläckar , men ingen dalmartin utan långt ifrån ! Och sen OZZY ! min lilla schnutt ! och fyfan vad jag har saknat honom :O det va så sjukt längesen , och han vart så glad när jag kom , han studsade , pussades , satt i knä och hela tiden där jag va :) vart så överlycklig över att se honom igen att jag fan nästan började grina ! puss på schnutt ! :*
pratade lite och åt gjorde vi sen så efter en stund så drog jag och saam hem till sara där också amanda och hennes syster va ! riktigt mysig kväll med läskiga fönster , musik , dans och en massa annat som är lite förbjudet för er ;) hahahah , nerå ;)
sen drog vi förbi oscar som va på fest och sen drog vi hem och sov !
ujuj vad jag saknade älsklingen när jag skulle sova :O så tomt , så kallt ! men hade ju hans tröja iaf (A) och pratade med han en sväng :) ååååh vad jag älskar honom ! ♥

vaknad av att alle satt och spelade och vi gick upp en sväng men la oss rätt snabbt i sängen igen , och sådär höll vi väl på tills det va tårtadags ! mums alltså ! :D
tiden gick och jag saknade älskling mer och mer , tur att han skulle möta oss när vi är i stan med tåget :D ♥
Eftersom att alle skulle till södertälje så åkte vi samma tåg och jag och marcus hoppade av i stan !

Jag vart helt varm och pirrig i kroppen ! där stog han ! världens underbaraste pojk , MIN pojk ! :D ååååh kunde inte låta bli att le och öka tempot , fyfan som jag har saknat honom , och jag åkte till vingåker igår och träffade honom 15 minuter innan bussen gick , men vafan ! Jag skulle kunna gjort precis vad som helt för att få ligga brevid honom igår !
GAAAAH ! att hålla hans hand helt vägen hem , huh , det är som att sväva på rosa moln ! man kan inget annat än le när man går med honom vid sin sida , hand i hand ! man är så jävla stolt över honom ! Min pojkvän ! jag älskar dig rasmus ♥

När vi kom hem till oss så vart det lite myspys i soffan innan mamma och dom kom hem , då drog jag och rasmus ut med busan och lukas :D det gick skitbra och busan lyssnar verkligen på rasmus , hon är skitduktig nästan ;) och lukas då min korv :D duktig han också ! :D:D imorgon så blir det en annan sväng med dogsen !


! JAG ÄLSKAR RASMUS BOOK NEWTON !
Far longer than forever
I'll hold you in my heart
It's almost like you're here whit me
Although we're far apart

Far longer than forever
As constant as a star
I close my eyes and I am where you are















-evelinalindh'




Tiden bara rinner iväg !

Hallådär snygging ;D <3



Jag kommer sakna dig massor när du åker till vingåker :(  såå, jag tycker du kan ringa mig ikväll, på något sätt, någon gång så jag inte dör av saknad :D hihihihihi...



Det vore gott med typ lite godis och en kall cola nu på det med :O ujujuj, och jag har en KALL COLA !!! :D
nej, nu ska jag gå hem och nörda något spel eller hitta på något utan dig.. :( haha ;D


Jag älskar dig snygging <3 !




 Ujujuj, vad tiden går fort med dig älskling :) <3



 

J a g  Ä l s k a r  D i g  E v e l i n a  L i n d h < 3 !

/ Rasmus :)

- kommer att sno den.

=D

Igår så hade jag och lisa en bokad tid med en instruktör på Nautilus ! Det gick hur bra som helst och jobbigt va det ;) hah , Anna som instruktören hette va skittrevlig och verkligen snäll , tack för hjälpen ! :)
 Älskling kom till mig igårkväll och sov här inatt :D myspys som alltid !

Sitter här nu och har precis druckit nyponsoppa , ätit kexchoklad i mörk choklad , slagits lite med älskling och larvat oss ;) hahahah jag älskar honom alltså ! ♥

Papi hade köpt en kamera idag också så lite bilder på busanlusan vart det ;)
hon ska snart hem till honom också kom jag på nu ! han ska vara hundvakt för jag ska till mitt kära vingåker  och min käresta saam ! ♥

sno älsklings tröja kommer jag att göra också ja ! :D thihihih ♥


Jag älskar rasmus ♥♥




så kommer alltså inte sitta vid datorn ikväll så nås på mobilen !
puess :*

-evelinalindh'

- det är så att man får gåshud.

=(

usch mår verkligen inge bra , kände det redan igår ! det är ju jobbigt alltså ! huh , men idag så har jag och lisa en bokad tid med en personlig tränare så jag kände att det va bäst att vara hemma och ladda upp så att jag inte är helt död då , det är ju ändå rätt viktigt .

Drog ner på stan med mamma för att jag verkligen behövde köpa ett par mjukisar som ja ska ha till träningen och då så mötte jag hampus också ! det va skitlängesen ! kändes lite lustigt men ändå trevlans :D
sen så kom kenny flygande , ovanligt att han flyger och hoppar och har sig överallt , nej ? hahah pinsamt !

jag saknar rasmus , men jag har hans röda tröja här (A) den luktar sååååå gott att man får gåshud ! jag saknar honom ! geeeee miiiiiig han nuuuuu ! ♥



skriver mera sen om jag hinner .
puess:*



-evelinalindh'

- sådär speciellt som det blir ibland.

=D

åååh vad jag saknar rasmus ! har känts helt underbart att få krama honom idag , eller det gör det väl jämt men idag va det sådär speciellt ! huh , han är ju så jävla snygg den där människan alltså ! jag älskar honom  ♥

skoldagen har bara varit sååå seg , sovmorgon eftersom det är torsdag .
Mötte upp lisa vid tallås , vi mötte upp ellen vid backavallen och sen så hade vi foto.  Vi skulle ta studiefotografier med blixtar idag. Gick rätt bra men inge kul att vara modell :O huh ! speciellt inte när man har en nästa som är röd som ett stoppljus ! aja , efter 50 minuter så bytte vi så nästa halvan fick göra det vi gjorde och vi fick gå ut och fotografera.
Sen lunch , pankaka :D vart inte mätt , men liksom , det blir man ju inte på bara pankaka heller ..
Sen så hade vi idrott , skulle hoppa trampett eller vad det heter så jag fick va i gymmet eftersom att jag inte får hoppa med min fot. Sen efter det historia ! vi hade någon lärarstundet ..
Sen fick jag äntligen gå hem i alla fall.
Imorgon så är det i alla fall fredag . skönt ! puh !

jag älskar rasmus , ♥





-evelinalindh'

- som en fisk i vattnet.

=D

känner mig heeelt slut nu !
först skola en hel dag , till kvart i fyra ! sen efter det så drog jag och lisa till duveholmshallen för att lämna in papprena om Nautiluskortet .. allt blev fixat och fiina blåa kort fick vi :) dom kommer dock inte registreras förns om 14 dagar men vi får ju använda det ändå , och dessutom fick jag stå där mitt i allt för att hon skulle ha kort på mig som visas på deras data när jag "drar" mitt kort , pinsamt det vart för folk tittade PLUS att jag som alltid va knallröd på nääsan !
Jag och lisa gick direkt och bokade instruktör så på fredag gäller det :) sen så drog vi och bytte om och drog och badade.
Det första vi ser när vi är påväg ner i vattnet va Christian ! våran mentor , pinsamt ! och han stirrade hela tiden , lääskigt . Bra som fan gick det att simma , men jag hade glömt hur jobbigt det va i början ! aja vi höll på ett bra tag sen så vart det bubblen ;) när vi satt där så kom ett gäng killar som börja ställa frågor och jag och lisa tänkte lite i bubbelpoolen ;) eller hur lisa ;)
- evelina känn här ! hahahah
fyfan , sen så drog vi och duschad och sen så bar det av hemåt för lisas del och ner på stan för min del , skulle träffa mamma , marcus och saam och vi skulle äta ! myspys ! <3

nu är vi på gång lisa , det känns verkligen . Ville bara simma mera när jag va påväg hem !
Men , måste sova snart är trött som fan !

pusspåer :*

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
jag har verkligen världens bästaste och underbaraste pojkvän !
jag älskar honom massa mest och han är helt fantastisk !
jag älskar dig rasmus , mer än allt .
du är mitt allt och du är hur bästbästbäst som helst !
glöm inte det !
loveyou darl'


rasmus hjärta evelina
det är så det ska vara !
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥






-evelinalindh'

- hurtiga bullar.

=D

hellusen !
soft dag idag , hela dagen har bara seeglat förbi !
hade multimedia och sen mediakunskap , sen efter det hade vi rast och håltimme på engelskan så hade rast i en evighet eftersom vi slutade tidigare från mediakunskapen.
Äcklig lunch så jag och lisa drog till duveholsmhallen och käkade , och jag lovar ! Colan va större än mig fan :O
Efter det så upptäckte vi tantgubben som käkade :P roligt som fan !
sen kom älskling och fredrik förbi :)
trevlanstrevlans , dom skulle och träna så stannade inte länge.

Justja , idag så bestämde jag och lisa oss för att bli hurtbullar ,
så vi hämtade lapp som gymkort , vilket också innebär simning :) dock hatar jag att visa min extremt smala kropp endast iklädd badkläder men vafan , gör't för lisas skull eller något !
påskriven och färdig och imorgon så blire trevlans :)
och dom flesta gymmar för att gå ner i vikt och få mindre av allt ,
inte jag och lisa ! vi gymmar för att gå upp lite i vikt och få det att se bra ut ;) thihihi
pusspådet ! :*

igår va jag med älskling och bakade chokladbollar som vart ljuuuuuvliga :D
myspys med pärlsocker alltså ;) huh ,
jag älskar dig rasmus

Ellen propellern va inte i skolan idag :( trååk ! men det va ju ändå bra att hon va hemma för att pigga på sig lite , och imorgon serrni så kommer hon till skolan igen :D hon är verkligen superwoman ! dundersjuk och sen bara helt frisk ! eller kanske inte riktigt så , men ändå :) hon är min superwoman anyway! ♥


aja , mår inte så bra och har ont i foten och ska sova nu , eller i alla fall försöka !
pusspåer:*
nattinatti !


rasmusbooknewton - true love ♥



saknar min propell !
och
saknar även våra extremt snygga bilder !
måste fan fixa en kamera !



-evelinalindh'

- det rullar på.

=D

sitter hemma hos älskling nu , ska snart baka chokladbollar igen :) såå gott ju :):)
han har uppdaterat sin blogg nu och skrivit såå långt :P hah
nej men skulle bara säga det :D

vi hörs senare :)
puss:*


rasmus ♥





-evelinalindh'

- tipsat och klart.

=D

boktipset är färdigt nu ,
men på onsdag så är det ett till som ska göras , och det gör jag och Ellen ihop då.
Sigge och Andreas sköter kameran och vi sköter resten.
Efter denna medialektion så har vi lunch och sen så skulle vi ha haft engelska men då är inte Sara här så ingen engelska för våran del så låång lunch ! 
jobbigt !

aja , nu ska vi snart samlas , 
pusspåer:*



-jag älskar rasmus ♥






-evelinalindh'

- som om det va igår.

=D

hann inte skriva något i morse tyvärr .. eller hann och hann men jag hade annat för mig så orkade inte ta mig tid att sätta mig vid datorn .
Somnade rätt sent inatt , och nog med det så va det så jävla kallt att jag skakade i hela kroppen , när jag la mig i sängen så gjorde jag det iklädd underkläder , långkalsonger , tights , t-shirt , morgonrock , strumpor , mjukistofflorna , mitt täcke , en filt och selinas täcke ! det va såå sjukt kallt , kunde nästan inte sova alls !
Vaknade som vanlig av en stor tjockisvovve på magen , det börjar nästan bli läskigt att jag inte vaknar direkt utan när hon väl har satt sig , hm !
kollade tv en stund med mamma , drack en kopp te och sen så drog jag och busan ut , kastade öven lite pinne och lekte med en såå fin rosa boll :D
när vi kom in så satte jag mig , eller snarare la mig framför tvn men mamma igen :) kollade på en massa dåliga program gjorde vi och inte förns fram emot 5 så drog jag tag i mig själv och jag och busan skulle till älskling och baka chokladbollar innan vi skulle äta där hemma :) efter mycket velande så kom vi i alla fall iväg dit :)
det gick bra att baka , men såg först inte ut som om det skulle bli några chokladbollar alls , men visst det gallant sen :)
Älskling stog för maten hemma hos micke idag , marinerad kyckling med ris , rysligt gott ! tack love ! ♥
Lotta , Leah och Liam kom även förbi där en stund , mycket trevligt :)

sitter nu här vid datorn men det tippar mera åt sängdax ! är trött som fan !
Aja , sov så sött ! nattinatti !
pusspåer:*


det här är den första bilden som togs på mig och älskling med en riktigt kamera.
påväg till stockholm innan båtresan ! Herrejösses vad fort tiden går ! Det känns overkligt , det känns som om det va igår.
jag älskar dig ♥







"som en sång någon sjöng , längesen i december"




-evelinalindh'

- slaget är slaget

=D

rätt trevlans dag idag dårå :)
vaknade runt .. hm , kommer inte ens ihåg när jag vaknade men iaf ,
pappa och max kom förbi , hade handlat lite hundmat till busan och sen så skulle dom till ÖB  ,
jag ville hänga med så medans jag fixade mig någolunda så gick pappa ut med busan.
Vi drog upp till ÖB och det va rätt skönt ute :)
Och jag mötte Torbjörn på ÖB :) riktigt trevlans prick det dära :)
sen så när vi handlat klart så drog vi hemåt , och då va det genast mycket kallare , burr !
Stannade till på donken innan vi drog hem på riktigt ;)
mötte Kim där också , trevlanstrevlans ! Den stackarn hade gjort sig illa på bandyn :(
aja , och när vi käkade så läste vi att "Big Mac" är 40 år , och då betyder det .. att pappa är snart bara 2 år äldre :P
rätt komiskt !

älskar dig ♥


Hemfärden va kall men mycket händelserik då musiken klingade helt rätt i mina öron :)
ohyes, såå härligt !
Väl hemma så kom mamma på att hon behövde gå upp till pappa så jag och busan hängde med .
När vi va där så spelade jag och Matthias och Max lite Madagaskar på xboxen ,
sen så vart det även madagaskar-minigolf med brorsorna och pappa ! jag förlorade inte fast det gick dåligt på en bana ;)
Vi drog hem och drog nästan direkt hem till Micke och Rasmus för att käka lite tacos , älskling vart lite skrämd och va snygg som alltid :D:D

efter maten så lånade jag hans säng en liten stund innan körslaget började.
Körerna va bra som alltid , men tyckte ändå att hanna skulle åkt ut , inte fan Robban ! Han och hans kör va bäst och dom hade så bra sammanhållning (stavning?) och dom riktigt dansar och gör som en kör ska ! men nej , ändå åker dom ut ! GAAAAH ! sur vart jag men men ..
Älskling drog till helmer så vart kvar där med mamma , micke och busan ett tag .

nu ska jag snart sova , är trött som attan !

pusspåer:*

love rasmus ♥


"Feel my heat takin you higher, burn with me, heavens on fire
Paint the sky with desire, angel fly, heavens on fire"




-evelinalindh'

- tänder ett ljus på födelsedagen.



Idag , 16 januari så skulle egentligen min morfar ha fyllt 61 år !
Usch , tiden går så fruktansvärt fort och jag saknar honom så mycket , så mycket att det gör ont i hela kroppen och själen , det känns inte helt rätt utan honom !
Min morfar ! En liten kort och knubbig man , alltid glad och sprallig och musik och teknik klingade riktigt fint i hans öron.
En människa som man verkligen kunde ty sig till , lekerol ! det va något som han alltid åt , och tuggade tuggummi gjorde han så det bara small om det ! :)
Det finns verkligen inte många som är som han va , lite som mamma om jag får säga det själv , eller det va nog mest det nervösa som mamma har fått ;)
Jag kommer ihåg när man va liten när man kom hem till honom och kom in i den trånga hallen med en cykel i och när man kom ut i köket med dom hemska gröna skåpsluckorna , då kändes det så bra ! Hans stora säng va så mjuk och så rolig att hoppa i , och att kolla på alla hans skivor :O uuh , det va som att komma till paradiset , han hade flera hundra om inte nära inpå tusen cd-skivor , och det va verkligen blandat också ! Att sitta i soffan medans han stolt ska visa att det fanns spel på hans tv , eller när han skulle visa vilket häftigt sound det blev om man kollad med hans hemmabio-system . Och när man hade varit och handlat och handlade en burkläsk , så diskade han av den när man kom hem , för att han va så nervös för verkligen allting !  
- men va i den dan !
va något som han ofta sa , och jag saknar det !
att hans blåa cykel varit med om nästan allt är väl inte att överdriva om jag säger , för det har den verkligen .
Eller den gången då vi skulle åka hem därifrån när han cyklade som en galning bara för att hinna köpa silverpennor till mig innan vi skulle ge oss av.
USCH , jag saknar honom !
jag vet att han är med oss , att han ser och hör , att han hjälper eller tröstar . Det märks , och det är väldans uppskattat .
Dagen på begravningen , usch jag minns det som igår .
visserligen så va det en fin begravning men ändå så sorligt och hemsk .
När vi stog framme vi kistan och skulle säga några sista saker så viskade jag till honom i mitt huvud :
- jag älskar dig och lova att aldrig lämna mig helt.
och då tänker alla , hur kommer hon ihåg just det där , men sånt glömmer man inte !
och vill ni veta , han har aldrig lämnat mig helt , närvaron gör en lugn och trygg , även om det ibland blir lite läskigt.
Vi ska snart hälsa på hos vivi igen , och då kommer vi förbi hos dig !


det lilla ljuset är tänt ,
Grattis på födelsedagen morfis !
vi älskar dig





"Min enda längtan nu och här
älska mig för den jag är "





-evelinalindh'

- ibland så har man en hemlig hemlighet.

=/

Sitter här och är rätt så trött faktiskt ,
igår kunder jag nämligen inte sova , spelade ingen roll vad jag gjorde !
Jag satt på msn rätt länge , när klockan va ungefär runt 01.30 så började jag städa i mitt rum ? jag plockade och rensade och torkade golv och allt möjligt . Sen så loggade jag ut från msn men fortsatte att plocka och fixa . Jag tror inte att jag la mig i sängen förns klockan va ungefär 03.15 ?
men varför liksom börja städa ?

vaknade upp i ett skinande rum iaf ,
klockan va runt 10 när jag vaknade , foten kändes rätt bra ändå för att ha åkt på stryk igår alltså ,
sjukhuset idag igen och ingen frukost hann jag äta innan mami stressade iväg oss :P så hällde upp en petflaska med skållhett (stavning?) te och skönt va det att dricka när man kom ut i den bitande kylan. Sen så va det bara att gå hem och äta lunch . Busan tyckte också att lunchen va rätt god antar jag ;) jag och busan lekte lite skönhetssalong igår , vi klippte klor , borstade lite päls , hade massage med hennes massagevante och lite sånt :) nu är hon alltså fiin :)

Idag va det tänkt att baka chokladbollar med älsklingen också och även sleeptajm , men vi får väl se hur det blir med den saken då allt inte riktigt tycks stå glasklart än .



Jag vet en sak som inte ni veeet ! lalalalalallalala !
men ni kommer att få veta den , i sinom tid såklart ;) thihihi

puss:*


rasmus ♥


"Lips as sweet as candy.
Their taste stays on my mind.
Girl, you keep me thirsty for another cup of wine"



-evelinalindh'

- inte min dag idag.

=(

nu är jag så jävla förbannad !
jävla finkärring och skälla ut mig sådär !
vi kunde fan ha bytt sits  ! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH !

Jag skulle hem från rasmus ,
hade selina med mig också såklart !
Som alla säkert vet så blir Selina lite ivrig när hon ser andra hundar och vill gärna leka med dom !
Och vi gick som sagt runt hörnet och jag skulle precis gå ner för trottoarkanten med Selina när en dam kommer runt husknuten med sin lilla pappilon som genast börjar bjäbba !
Selina rycker till lite samtidigt som jag ska ta klivet ner på gatan !
och se på fan , jag lyckas halka och landa på foten samtidigt som jag tappar selinas koppel och sen så slår min onda handled ner i gatan !
Selina springer lycklig mot den lilla hunden som skäller mot henne ,
jag kastar mig upp och springer , så gott som det går med en dödad fot efter henne och skriker till damen ,
stå still och ta det lugnt hon är inte farlig och vill bara leka .
När jag nästan är framme så springer selina runt den lilla hunden som piper för den är rädd (som pappilons alltid gör om dom blir rädda) och då lyfter damen sin lilla hund i kopplet och snurrar runt !
Smart tänkte jag för jag bad henne ju stå still !
Och Selina tror dom leker så hon skäller (hon skäller som en ilsken hund) och hoppar upp för att hon vill ju leka , för att vill man leka då far man runt och det vet hon ju !
Jag sliter tag i selina och flyttar bort henne .
Jag är J och Damen är D
J: herregud jag ber om ursäkt , hoppas det gick bra ?
D: du det hoppas jag också och bäst att det gjorde det också ! Man ska inte ha hund om man inte kan hålla i den !
J: men jag halkade och det va då jag tappade kopplet .
D: Det är ingen ursäkt , man ska kunna hålla sin hund på vintern också !
J: men jag halkade ju och tappade kopplet !
D: Man ska inte ha hund om man inte kan hålla den !

sådär fortsatte hon hur länge som helst , hur mycket jag är försökte förklara !
jag blev så jävla frustrerad , fattar hon inget !?
det är väl klart man tappar taget om man vill ta emot sig och inte slå huvudet i en gatsten ? eller det kanske bara är jag som gör ! Jag hade ont i foten redan innan och just nu så känns det som om den är av ! och då ska vi inte tala om min handled som är fel på ändå !
gjorde jag fel ? ska jag ta skulden på mig ?
visst selina ska inte springa dit , men hunden skäller och hopppar och då tror hon dom ska leka , hon är ändå bara unghund , det är ingen ursäkt hon ska stanna hos mig , men är det mitt fel ?

usch hatar sånt här !
speciellt när hon , finkärringen själv !
hon kunde väl ha lyssnat ? jag vet att det är läskigt om en hund kommer och skäller , men jag bad henne och sa att det inte va någon fara !
Och hon ska väl inte säga något om att inte ha hund ?
som lyfter upp en liten i bara kopplet ! och sen snurrar !
ajaj , hoppas för hennes egen skull att hon inte springer på mig och mamma imorgon !
kanske bäst att kolla upp foten också ? har fetinont !
Kärringjävel på ren svenska !

Jaja , innan det så va vi iaf som sagt hon rasmus ,
kollad tv, drog till ica och köpte kladdkaka och cola :)
mera myspys vid tv:n .
imorgon så ska vi bara chokladbollar också , om jag kan gå ;)
nej men klart jag kan , ska ju faktiskt sova hos honom också .
rasmus ♥

justfan ! hur lyckas jag alltid ? jag lyckas alltid bli illröd på näsan , alltid ! och alltid på näsan också ! hatar't !

inte min dag idag , nowaay !

nattinatti !
pusspåer:*


"Det du gör idag
det gör också jag
visa allting och förklara hur
Nåt kan va viktigt för dig
men inte för mig"




-evelinalindh'

- som grädde på moset.

=D

till lunch så blev det potatismos och köttbullar ,
och vissa kan inte äta ordentligt ;) sötnos hon är alltså ! :)



bilderna är dåliga , men hade ingen bra kamera framme vid det tillfället .

-rasmus ♥
puss :*



"Bortom allt , längre bort än tid och rum"







-evelinalindh'

- allt bara kom som en chock.

=D

ja , det är ju det som jag alltid har sagt . Jag kan inte sova länge , okai idag va det busan som väckte mig men ändå !
Hon har sovit hos mig hela natten , rätt skönt med tanke på att hon är skitvarm och jag är iskall. Men i nu i morse när hon vaknade till liv så tyckte hon det va så väldans träkigt och elakt av mig att inte klia henne .. Det va ju bara det att jag sov , så hon tar sats från fotänden och hoppar , BOOM ! och landar rätt på mig , snacka om chock jag fick när jag vaknade av att någon eller något hoppade på mig :O men när jag sen insåg att det va busan så började jag att skratta ! Hon är såå larvig och bortskämd vad gäller att bli kliad och klappad . Så hon la sig brevid mig på kudden och sen så fick jag klia henne.
Jag hade tänkt att hoppa in i duschen men jag insåg rätt snabbt att mamma redan hade snott den , hm .
Så jag gick ut i köket och fixade en kopp te istället , undra om jag har blivit beroende av te ? det tror jag fan att jag har blivit .. Hahah , knasigt !

Skulle behöva duscha för sen bär det av mot sjukhuset , eller jag måste ut med busan först .. det hade jag inte tänkt på ..
Så först ut med busan , sen skulle jag behöva duscha för sen så bär det av mot sjukhuset .  Det lät lite bättre ;)

Nej men måste sticka nu , hörs mera senare gott folk :)
pusspåer:*
jag älskar rasmus ♥



mina älsklingar :) ♥



"Följ ditt hjärtas röst för det du tror på
Vi finns på samma jord.
Föddes vi, till varsin värld.
En känsla utan ord."



-evelinalindh'

- ibland är allt som krävs en liten förändring.

=D

Som ni säkert ser så ser inte min blogg ut som den någonsin gjort förut !
Den har ändrat färg , utseende och stil helt och hållet .
Det betyder förstås inte att jag inte tycker om rosa längre men jag kände att det krävdes en liten förändring.
Det är bara synd att jag inte riktigt förstått mig på hur man ändrar den med hjälp av kodmallar ? eller hur man lägger till bilder högst upp eller liknande , jaja vi får hoppas att jag lär mig med tiden ^

Har inte varit i skolan idag , och inte igår heller för den delen , har så förbaskat ont i foten att det är svårt att gå ..
Lite jobbigt med tanke på att man har en liten busig vovve som måste ut och gå , sen så spelar det ingen roll om jag har ont i min fot eller inte .
Allt började i söndags då jag och cila hade bestämt oss för att vi skulle träffas vid marias jobb med våra hundar.
Jag fixade busan inför den långa promenaden dit . Det funkade bra med hundarna och vi stannade där väldans länge , i alla fall , sen när vi skulle hem jag och busan så kände jag att det gjorde ont i foten då och då men jag tänkte inte mera på det utan försökte mer att koncetrera mig på att ta mig hem innan det blev alltför mörkt.
När jag skulle till skolan på måndag så gjorde det också ont , eller det gjorde ont en stund sen försvann det och sådär höll det på hela skoldagen. När jag sen skulle hem från skolan så gick det trögt ! Jag hade så hemskt ont och kunde inte fatta varför .
Tisdagen kände jag redan när jag skulle ut med busan på morgonpromenaden att jag kunde verkligen inte gå !
Allra minst ner till skolan :O
Så det fick bli en "överbelasta inte foten" - dag .
Så , lusan och jag gick hem när hon gjort det hon skulle och sen la vi oss i soffan och drack te och myste :)
Likaså idag , kände att det inte va rätt att gå på foten , skulle kanske kolla upp det ?
smart evelina !

Dagen idag dårå har varit rätt frustrarande , har inte kunnat gå som en normal människa och inte heller funkar någonting som det ska , är det inte lite typiskt ?
kollade tv med mami och busan imorse , eller ja i princip hela dagen , förutom när jag ska ha tvättat ..
ibland hatar jag att bo längst upp ! trappor och onda fötter går verkligen inte ihop !

Idag så hatar jag att jag tycker om min hund så mycket ! HUH !
hon är verkligen bråkig och som ett litet barn i trotsåldern ! (stavning?)
visst hon är bara över året men ändå !
Hon drar och drar ,
hon gillar inte tanter med stavar , hon gillar inte tanter med småhundar !
Men vet ni vad jag har kommit på ? Hon känner att jag inte kan gå ordentligt och bara därför så ska hon jävlas med mig ! uschusch , fast hon är ju förjävla söt ändå :) thihih
jag tycker faktiskt om min buslus fast hon inte kan sitta stilla eller ibland är jobbigast i världen ! ♥

Jag förstår mig inte heller på vissa människor , vissa borde skjutas !
mera behöver ni inte veta men va bara tvungen att skriva det , måste ju låta lite cool ;)
Och förrsten , för er som inte vet så älskar jag färg ! färg , och färgglada kläder , därför jag ibland kommer och ser ut som en hel regnbåge eller lyser som en reflexväst ! :)

nu börjar min allt för fantasifyllda hjärna att sluta langa fantasier såå är nog bäst att sluta nu medans jag ändå har lite fantasi kvar ;)
ha det bäst !
pusspåer :*

jag älskar rasmus ♥



"Ingenting kan vara i all evighet.
Alla vet att underbart är kort.
Man får en chans och tar tillvara den eller ser ett minne blekna bort.
För nån' annan öppnas då en möjlighet som ett plötsligt vårregn i april"





- evelinalindh'


RSS 2.0